SJB Media is een doortastend communicatie, concepting en mediaproductiebedrijf met een groot maatschappelijk hart.
“Ons commitment is om via onze creaties mensen te bereiken, te inspireren en motiveren. Een impactvolle boodschap is waar het om gaat. Op deze manier dragen wij bij aan de groei, ontwikkeling en het inzicht van mensen. Wij doen dit door het bedenken en produceren van maatschappelijk betrokken content, campagnes, events en documentaires.
Wij doen dit door het ontwikkelen van maatschappelijk betrokken concepten, events en (media) campagnes en producties. Voor een maximaal effect ondersteunt SJB Media in communicatie en presentatie. Onze aanpak is toepasbaar op individuen (een-op-een coaching), maar ook op grote groepen. Zo bieden wij begeleiding bij veranderprocessen binnen organisaties.
SJB Media staat voor communicatie met de daarbij behorende psychologie. Unieke concepten, content en diensten die we samen met jou als opdrachtgever creëren. Onze uitgangspunten: connectie vanuit het hart, vernieuwend, ruimdenkend, explorerend zie je terug in al onze producties.

Ons enthousiaste team van professionals werkt vanuit de creatieve hotspot Het Ambachtslab in De School in Amsterdam en vanuit onze locatie midden in de natuur in hartje Fryslân.

Wij specialiseren ons in:

* conceptontwikkeling
* identiteitsontwikkeling
* (social) media campagnes
* free publicity campagnes 
* media producties & online videocontent
* interactieve presentaties & events
* communicatie ondersteuning & strategie


De briljante communicatie, concepten, campagnes en content die je met SJB Media creëert, zorgen voor een blijvende impact bij jouw doelgroep!’