40-jarig jubileum | NVH

SJB Media heeft voor het 40-jarig jubileum van de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie een 5-delige videoproductie geproduceerd met de titel 'Perspectief op Leven', waarin in elke video een verhaal wordt verteld over een zeldzame leverziekte door een patient en een onderzoeker. Een persoonlijke en informatieve serie die de huidige ontwikkeling laten zien wat betreft leverziekten.

Tevens heeft Sipke Jan Bousema op 29 september het 40-jarig jubileum gepresenteerd van de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie, middels een talkshow met de geportretteerden uit de videoserie, wat werd gehouden in het Tropenmuseum te Amsterdam.

De video's raakten zowel de aanwezige patiënten, doctoren / artsen en andere aanwezige betrokkenen door de combinatie van de persoonlijke inkijk in het leven van de patient alswel het perfectief vanuit de onderzoeker op de ontwikkeling van de behandeling van de ziekte. De video's zijn zichtbaar op de website van NVH en worden in het werkveld ingezet voor congressen, educatie en trainingsdoeleinden. 

Reacties

No items found.

Content voor deze productie

Polycysteuze leverziekte: leven met een reuzelever
PSC: leven met een chronische ontsteking van de galwegen
Post Ltx: nieuwe perspectieven na een levertransplantatie voor ouder en kind
Leveradenomen goedaardige tumor in de lever
AIH: leven met een chronische leverontsteking

Meer Producties