'All Mixed Up Comedy Concert' | Alzheimercentum

Karin Bloemen, Gordon, Tineke Schouten, Jörgen Raymann, Berget Lewis, Javier Guzman, Edsilia Rombley, Jan Dulles, Tino Martin, Najib Amhali en Cesar Zuiderwijk gaan
allemaal de challenge aan tijdens de gloednieuwe comedyshow 'All Mixed Up Comedy Concert'. Dit concet vond plaats op zondag 11 maart in Studio 21 in Hilversum om aandacht te vragen en fondsen te werven voor onderzoek naar Alzheimer en andere vormen van dementie.

Najib Amhali was direct enthousiast deel te nemen aan het event: ‘’All Mixed Up’ belooft echt een unieke avond te worden. Kijk alleen al naar deze line-up, wanneer zie je al deze toppers nu met elkaar op één podium? Wij werken nu samen aan het programma en dat wordt echt heel leuk. Ik hoop natuurlijk een drumbattle te kunnen doen tegen mijn drumheld Cesar Zuiderwijk. Wat het voor mij extra bijzonder maakt is dat deze avond in het teken staat van Alzheimer-onderzoek. Mijn oma is helaas ook getroffen door deze ziekte en dat is voor ons als familie heel naar om mee te maken. Ik hoop dan ook dat er meer geld voor onderzoek komt".

Ook de andere artiesten zorgen voor verrassingen tijdens ‘All Mixed Up’. Jörgen Raymann kruipt nog één keer in de rol van Tante Es en Tineke Schouten gaat bijvoorbeeld samen met Gordon terug naar de nudistenbar.

Gordon: “Vanuit mijn programma 'Geer en Goor' zie ik veel mensen met dementie en alzheimer en dat vind ik eigenlijk het meest verdrietige wat ik ooit in mijn leven ben tegengekomen. Vanuit het programma 'Gordon Gaat Trouwen' ben ik bij de moeder van Rogier geweest en ik vond haar dementie heftig om te zien. Niet meer weten wie er in je omgeving
leeft, niet meer weten hoe je moet plassen of praten. Dat is het ergste wat je ooit kan overkomen. Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat dit evenement een groot succes wordt”. 

All Mixed Up Comedy Concert is bedacht en wordt geproduceerd door SJB Media en Stichting Event Alzheimer ism Alzheimer Nederland. Uniek is dat het publiek het programma
bepaalt door de artiesten een challenge te geven. Daardoor ervaren zij hoe het
is om de touwtjes uit handen te moeten geven. Dat gevoel ervaren mensen met
dementie elke dag. 

Producent Sipke Jan Bousema van SJB Media heeft van dichtbij gezien hoe zijn vader het alzheimertraject heeft doorlopen: “Om alzheimer makkelijker bespreekbaar te maken, bedacht ik samen met Stichting Event Alzheimer dit theaterconcept waarin vrolijke verwarring centraal staat.” Met een breed scala aan artiesten uit elke generatie biedt
All Mixed Up Comedy Concert de ideale kans om samen met al je dierbaren – je
vader, moeder, gezin of die ene bijzondere vriend of vriendin – een unieke avond mee te maken én tegelijkertijd bij te dragen aan de strijd tegen alzheimer.

Wat vond de klant?

In 2017 bedachten wij een manier om Alzheimer op de kaart te zetten en geld op te halen om onderzoek naar deze vreselijke ziekte mogelijk te maken. Samen met grote namen uit de comedy en entertainmentwereld is All Mixed up ontwikkeld. Het comedy concert van het jaar! In bijna alle Nederlandse talkshows hebben de artiesten aan tafel gezeten. Van RTL late Night tot RTL Boulevard en van Koffietijd tot Tijd voor Max. Miljoenen mensen hebben kennis kunnen nemen van wat deze mensonterende ziekte met je doet en waarom er zo vreselijk veel onderzoeksgeld voor nodig is. Het evenement dat begin 2018 plaats heeft gevonden in Studio21 te Hilversum was een groot succes. Met dit evenement hebben we Alzheimer meer dan ooit op de kaart kunnen zetten. Niet alleen het publiek, maar ook de betrokken artiesten waren enorm enthousiast. Meerdere mensen spraken over de vrienden van Amstel van de comedy wereld. Het leverde tevens honderden nieuwe donateurs op voor Alzheimer Nederland. Uiteindelijk is het streven om All Mixed Up een jaarlijks terugkerend evenement te maken waarmee jaarlijks een grote financiële bijdrage geleverd kan worden aan onderzoek naar Alzheimer.

Reacties

No items found.

Content voor deze productie

All mixed Up 2017 aftermovie (korte versie)
All Mixed Up Comedy Concert 2018 - Aftermovie
Repetitie All Mixed Up
All Mixed Up The Challenge, fotoshoot Jörgen Raymann, Tineke Schouten en Karin Bloemen

Meer Producties