Erasmus MC

Diverse specialisten uit het Erasmus MC hebben tijdens dit symposium lezingen gegeven over onder andere nieuwe behandeling voor hepatitis C, levertumoren en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van levertransplantatie.

Wat vond de klant

"Sinds 2015 werken wij  samen met SJB media bij de organisatie van de Erasmus Liver Day en patiëntenvoorlichting op het gebied van leverziekten. Hun inbreng heeft voor vernieuwing van deze bijeenkomsten gezorgd. De door SJB producties gemaakte video’s en zijn invulling als dagvoorzitter hebben bijgedragen aan het grote succes van de bijeenkomsten. Zijn bijzondere aanpak zorgt ervoor dat vaak emotionele onderwerpen op een luchtige manier besproken worden.

Op 29 november zal de 33e Erasmus Liver Day gehouden worden. SJB Media zorgt weer voor de regie en audiovisuele ondersteuning van deze bijeenkomst. Ook voor de te organiseren patiëntenvoorlichting in 2019 en de Liver Day in 2020 zullen wij gebruik maken van zijn diensten."

Dr. Herold J. Metselaar, MDL-arts, Hoogleraar Leverfalen en Levertransplantatie, Hoofd subafdeling Leverziekten en Levertransplantatie Erasmus MC, Rotterdam.

Reacties

No items found.

Content voor deze productie

Aftermovie Erasmus Liver Day 2017
Erasmus Dr. A. Boonstra
Erasmus Dr. A.J.P. van der Meer
Erasmus Dr. B. Groot Koerkamp
Erasmus Dr. J de Jonge
Erasmus Dr. J. Feld
Erasmus Dr. P. Strnad
Erasmus Introduction speaker dr. J. de Jonge
Erasmus MC Hepatology Department
Erasmus Prof. Dr. H. Wedemeyer
Erasmus Video Compilatie 2016
Erasmus rs. F.E.J.A. Willemssen
Introduction Erasmus Liver Day 2016
Introduction multidisciplinary meeting - Erasmus Liver Day 2016
Invitation Erasmus MC 2017
Uitnodiging Erasmus Liver Day 2017

Meer Producties