InnAut

Een ogenschijnlijke beperking is vaak genoeg een waardevol talent! InnAut is een prachtige startup die mensen met autisme begeleidt naar een opleiding of baan in de techniek. Dit biedt enorm veel kansen voor het bedrijfsleven. Om dat te laten zien maakten we samen met Studio Locomoto deze vrolijke animatie.

Vraag: Hoe kunnen we in een korte video laten zien welke meerwaarde InnAut het bedrijfsleven te bieden heeft?

Opdrachtgever: InnAut is een sociale onderneming die mensen met een beperking begeleidt naar een baan of opleiding in de techniek. De focus ligt op mensen met autistische kenmerken. InnAut is een beginnend bedrijf en wil bekendheid werven.

Uitvoering: Samen met Studio LocoMoto ontwikkelde SJB Media een eenvoudige maar krachtige animatie waarin de visie van InnAut duidelijk wordt.

Toelichting: Voor InnAut is het simpel; soms is iets wat ogenschijnlijk een beperking lijkt in werkelijkheid een talent. Iemand met autistische kenmerken kan van grote waarde zijn voor een bedrijf, maar heeft soms hulp nodig om een juiste plek te vinden. Veel werkgevers vrezen een complex proces en zien er niet direct de waarde van in. Daarom kozen wij in deze animatie bewust voor eenvoud, waardoor er volop ruimte is voor een krachtige een duidelijke boodschap.
Reacties

No items found.

Content voor deze productie

Geen content.

Meer Producties