'Love Beyond Borders' I Romeo

PlanetRomeo staat voor liefde. Samen met SJB Media lanceerde PlanetRomeo - één van de grootste sociale netwerken ter wereld - de campagne Love Beyond Borders, waarin drie stelletjes die stapelverliefd op elkaar zijn, elkaar voor het eerst in lange tijd weer zien in Amsterdam tijdens het Milkshake Festival en Pride Amsterdam.


SJB Media bedacht de campagne en volgde de zes deelnemers in een aantal bijzondere, hartverwarmende en ontroerende videoregistraties, waar de liefde van afspat. De deelnemende koppels hebben elkaar al heel lang niet meer gezien omdat ze simpelweg te ver weg van elkaar wonen. Ze wonen overal op de wereld o.a. in landen waar ‘zijn wie je bent’ en ‘houden van wie je wil’ niet altijd geaccepteerd wordt.

Wat vond de klant?

Love Beyond Borders is ontwikkeld met als doel de wereldwijde zichtbaarheid en interesse voor het merk ROMEO te vergroten en te laten opvallen door een liefdesmerk te worden. SJB Media was een uitstekende partner bij het maken van deze unieke campagne. Van creatie tot finish, het hele proces van 'Love Beyond Borders' duurde 9 maanden en Sipke Jan was persoonlijk de drijvende kracht achter de productie van het hele project. Het resultaat werden 4 korte filmpjes die bewijzen hoe krachtig liefde kan zijn, ongeacht van wie je houdt. De video's bereikten wereldwijd meer dan een miljoen mensen op YouTube en Facebook. Bovendien pakte de internationale pers het verhaal op en werd zowel on- als offline veel aandacht besteed aan project en de rol van ROMEO.

Reacties

No items found.

Content voor deze productie

Love Beyond Borders: XXL-trailer
Love Beyond Borders: Breno ♥ Bence
Love Beyond Borders: Marco ♥ Luiz
Love Beyond Borders: Melvic ♥ Valdis

Meer Producties