Sirius Academy

Sirius Academy is een trainings- en opleidingsinstituut die staat voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De denkwijze van de oprichters Bob & Trudy Feijen is dat ze samen met hun studenten het commitment hebben om het beste in jezelf naar boven te halen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

De vraag aan SJB Media was om deze life changing journey op een krachtige wijze naar voren te brengen. Het eindresultaat is een 6-tal video's, 2 aftermovies en een nieuwjaarsvideo waarin deze boodschap wordt verbeeld en uitgelegd.

Trudy Feyen over de samenwerking: “Bob en ik hebben enorm veel waardering voor het commitment en lef van SJB media. De hoogwaardige producties weten elke keer weer de kern te raken en datgene te filteren waar het daadwerkelijk om draait. Sipke Jan Bousema en zijn team durven een duidelijk standpunt in te nemen en weten als geen ander hoe je de identiteit, waarden en normen van een organisatie vertaalt. Dit topteam van talentvolle en hele fijne mensen weet altijd te verrassen met super ideeën, die zelfs onze hoge verwachtingen overstijgen! SJB Media begrijpt snel waar je als opdrachtgever naar toe wilt. Dat blijft bijzonder om te zien. Wij zijn enorm dankbaar voor de samenwerking en kijken uit naar elk vervolg."

Reacties

No items found.

Content voor deze productie

Sirius Academy Make Your Dream Come True Aftermovie
Bob en Trudy | Sirius Academy
Daniëlle | Sirius Academy
Dave | Sirius Academy
Dick | Sirius Academy
Karin | Sirius Academy
Tuan | Sirius Academy

Meer Producties